محمود محلاتی

محمود محلاتی، شاعر (متخلص به "درویش")، نویسنده، کارگردان تئاتر، نوازنده و معلم ساز‌های مختلف، آهنگ ساز و کارشناس موسیقی درمانی متولد سال ۱۳۳۲ تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در زادگاه خود شیراز به پایان رسانید و سپس در رشته موسیقی دانشگاه تهران به ادامه تحصیل پرداخت و پس از دریافت مدرک لیسانس به عنوان کارشناس موسیقی در اداره کل فرهنگ و هنر شیراز مشغول به فعالیت شد. وی، موسس انجمن فرهنگی ایران-آلمان بربط است واز سال ۱۳۶۴ در کشور آلمان ساکن و مروج فرهنگ غنی ایران می باشد.

شهرزاد

زبان وجه تمایز آدمیست با دیگر موجودات زنده.

مغز ما مدام از رخداد‌های اتفاق افتاده معنا سازی می‌‌کند و ما این معانی را هر لحظه پردازش کرده و بوسیله زبان در رابطه‌هایمان منعکس می‌کنیم.

به وسیله زبان از یکدیگر در روابط روزمره، از کتابها و البته از آثار گذشتگان می‌‌آموزیم.

زبان و ادبیات پارسی‌ گنجینه ایست که سخاوتمندانه در اختیار هر یک از ما پارسی‌ زبانان قرار گرفته است، گنجینه‌ای که رهگشای زندگی‌ تک تک ما می‌‌باشد و هر کدام از ما به عنوان یک پارسی‌ زبانی که از این موهبت خداداد بهره مندست، مسول رساندن این گنجینه به دست دیگر مردمان کره زمین نیز هستیم.

من نیز به نوبه خودم سعی‌ در استفاده بهینه از این گنجینه را دارم و در عوض تا آنجا که می‌تونم سعی‌ دررساندن پیام آن به دیگران نیز می‌کنم.

مریم گرابیان

در هفتمین روز از هفتمین ماه سال به دنیا آمدم. شوق آموختن مرا واداشت تا پیش از هفت سالگی و شروع مدرسه خواندن و نوشتن را بیاموزم؛ شوقی که در همه سال‌های زندگی با من بوده است. نویسنده شدن رؤیای کودکی‌ام بود. همزمان با تحصیل در دانشگاه تهران، کار در مطبوعات را با ترجمه و بعد خبرنگاری شروع کردم. تحصیلاتم را در مقطع کارشناسی ارشد ارتباطات (روزنامه‌نگاری) دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات به پایان رساندم. در این سال‌ها به یادگیری زبان انگلیسی، ژاپنی و آلمانی، نشانه‌شناسی، عکاسی مستند اجتماعی و فتوژورنالیسم پرداختم. سابقه فعالیت روزنامه‌نگاری و ویراستاری در رسانه‌ها و مطبوعات، تدریس دانشگاهی در زمینه روزنامه‌نگاری و پژوهش در باب زبان فارسی، اصول نگارش، نشانه‌شناسی مطبوعاتی و تبلیغات محیطی دارم.

حجت مرادخانی

حجت اله مرادخانی ایرانگرد، پژوهشگر هنر و مدرس دانشگاه هستم.
من در رشته پژوهش هنر تحصیل کردم و در حوزه هایی مثل نشانه شناسی و مطالعات تطبیقی هنر و همچنین مطالعات میدانی در حوزه صنایع دستی و گردشگری نواحی مختلف ایران فعالیت دارم.
 در آزمون سراسری سال 95_96 موفق به کسب رتبه اول در کنکور دکترای تخصصی هنر در دانشگاه آزاد شدم.
در کنار تدریس در دانشگاه، علاقمندی  اصلی من سفر، طبیعتگردی و آشنایی نزدیک با شهرها و روستاهای مختلف ایران و دیدن آیین ها و مراسم های آنهاست. به همین خاطر در زمینه راهنمای ایرانگردی و جهانگردی فعالیت داشته و بخشی تجربیاتم را در سالهای اخیر به عنوان کارشناس مجری شبکه های سراسری رادیو با مردم به اشتراک گذاشته ام.
عکاسی از طبیعت و مردم‌نگاری در قاب تصاویر، همیشه از هیجان انگیزترین تجربیاتم بوده که از انگیزه های اصلی من برای سفر رفتن بشمار می رود.

به مدت 5 سال از 1392 تا 1396 به عنوان مشاور معاونت صنایع دستی کشور فعالیت اجرایی داشتم و در سمت‌هایی مثل مدیر طرح و برنامه، مدیر سمن ها و تشکل های غیر دولتی صنایع دستی و نیز مشاور برندینگ در معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران فعالیت کردم.
تجربه ارزشمند سفر به 31 استان ایران و دیدن و شناختن ظرفیت های گردشگری و تولیدات صنایع دستی و هنرهای سنتی نواحی مختلف از نزدیک و عکاسی از جاذبه های فرهنگی ایران پهناور و نیز نوشتن مقالات و ارائه سخنرانی های علمی متعدد در همایش ها و کنگره‌های تخصصی هنر ایران، از فعالیت های دیگر من به‌شمار می روند.

کانال بریم سفر مرجعی برای راهنمایی و مشاوره سفر رفتن به نقاط مختلف ایران زیباست.

هدف ما صرفه جویی در زمان و هزینه گردشگر و بالا ماندن کیفیت سفر و گردش اوست.

0179-282 8012

©2019 by Barbat – Deutsch-persischer Kulturverein e.V. انجمن فرهنگی ایران آلمان بربط. Proudly created with Wix.com